Annitta Ivonne - AIVE TV * Tulband banana Choco Cake


Tulband Banana Choco Cake!

Nodig: Tulband vorm. 
Stand oven: 170 graden Celcius 
Baktijd: 45 tot 50 minuten

Ingrediƫnten:

1 banaan
2 repen melk chocolade
250 gram zachte boter
250 gram meel
150 gram suiker
4 eetlepels cacao poeder
4 eieren
vanille essence
amandel essence

Bereiding:

Beboter de tulband vorm en bedek de boter met een laagje meel.

Meng het meel en de cacao poeder met een theelepel kardemom poeder en een  theelepel bakpoeder.

Doe de boter in een beslagkom. Voeg de suiker toe, ongeveer vijf milliliter vanille en vijf milliliter amandel essence. Mix tot een glad beslag.  Dan een voor een de eieren erdoorheen mixen.
Voeg dan steeds een beetje van het meel mix aan toe.

Doe het beslag in de tulbandvorm. Dan in de oven en bak voor vijfenveertig tot vijftig minuten. Controleer na het bakken als de cake droog is. Is het nog niet helemaal droog. Doe het dan weer voor ongeveer vijf tot tien minuten in de oven.

Laat de cake afkoelen als het klaar is. Haal het uit de tulbandvorm en geniet van elk plakje.



Reacties