Tagliatelle met spinazie a la creme
Mijn zoon houd van pasta. En kwam vandaag met het verzoek om Tagliatelle met spinazie voor hem te maken.
Dat heb ik gedaan en hij heeft het zich goed laten smaken.
Dit is het recept voor 4 -6 personen:
Nodig:
500gr. Tagliatelle
250 gr. Kipfilet (In blokjes gesneden)
1 pakje mix voor tagliatelle roomsaus
150 gr. verse roomkaas
250 ml. water
250 ml. volle melk
1 pak diepvries spinazie a la creme
1 eetlepel olie
Bereiding:
De Tagliatelle volgens de algemene bereidingswijze koken.
De spinazie in een pannetje op een zachtvuurtje laten ontdooien.
Olie verhitten en de kipfilet 3 - 5 min bakken (roerbakken)
Vervolgens water melk en de mix voor tagliatelle roomsaus toevoegen. Dit alroerend aan de kook brengen. Als het kookpunt is bereikt de roomkaas erdoorheen roeren en het geheel 2 min op een zachtvuurtje laten doorkoken.
Daarna de tagliatelle in de saus omscheppen en klaar.
Mijn zoon houd van pasta. En kwam vandaag met het verzoek om Tagliatelle met spinazie voor hem te maken.
Dat heb ik gedaan en hij heeft het zich goed laten smaken.
Dit is het recept voor 4 -6 personen:
Nodig:
500gr. Tagliatelle
250 gr. Kipfilet (In blokjes gesneden)
1 pakje mix voor tagliatelle roomsaus
150 gr. verse roomkaas
250 ml. water
250 ml. volle melk
1 pak diepvries spinazie a la creme
1 eetlepel olie
Bereiding:
De Tagliatelle volgens de algemene bereidingswijze koken.
De spinazie in een pannetje op een zachtvuurtje laten ontdooien.
Olie verhitten en de kipfilet 3 - 5 min bakken (roerbakken)
Vervolgens water melk en de mix voor tagliatelle roomsaus toevoegen. Dit alroerend aan de kook brengen. Als het kookpunt is bereikt de roomkaas erdoorheen roeren en het geheel 2 min op een zachtvuurtje laten doorkoken.
Daarna de tagliatelle in de saus omscheppen en klaar.
Reacties
Een reactie posten