Salades

Natuurlijk ben ik nog steeds bezig met het veranderen van mijn levensstijl.
Het valt niet mee. Heel veel up momenten en veel down zoals men dat tegenwoordig populair uitdrukt.
De laatste tijd eet ik veel salades. Ik ben er zelf dol op geworden.Dat komt omdat het echte maaltijd salades zijn. Vroeger dacht ik bij het woord salade altijd aan een bord vol met slablaadjes met een paar stukjes komkommer en radijsjes. Dat vond ik maar niks. Maar nu ik mezelf erin ben gaan verdiepen weet ik dat het veel meer is dan dat. Ik maak er tegenwoordig een echte maaltijd van. Zoals vandaag weer. Mijn maismix salade.
Dit zijn de ingrediĆ«nten die ik daarvoor gebruikte,

Voor de saus:
1 eetlepel lijnzaadolie
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel mosterd
3 eetlepels azijn
1 eetlepel bruine rietsuiker
1 mespuntje lo salt zout

Voor de salade:
 12 groene olijven in stukjes gehakt ( Ik ben dol op olijven. Of ze nou groen zijn of zwart)
100 gr. mais
25 gr light mozzarella
2 tomaten in 8 stukjes gesneden
1 takje peterselie
1/3 gele paprika
1/3 groene paprika
2 handjes vol dun gesneden ijsbergsla
2 zacht gekookte eieren.

Dat heb ik gegeten vandaag en het was heerlijk.




Reacties